Gold Member Since 2013
Audited Supplier
Hangzhou Guanglian Complex Paper Co., Ltd.

Silicone Baking Parchment Paper, Non-Stick Parchment Paper, Unbleached Parchment Paper manufacturer / supplier in China, offering Unbleached Parchment Paper Roll for Cookie Baking, 45GSM Home Select Baking Paper Reel for Japan Market, OEM FDA/SGS Approved 40GSM Non-Stick Baking Paper Roll and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Others Unbleached Parchment Paper Roll for Cookie Baking

Unbleached Parchment Paper Roll for Cookie Baking

FOB Price: US $25 / Ream
Min. Order: 500 Reams
Min. Order FOB Price
500 Reams US $25/ Ream
Get Latest Price
Production Capacity: 250 Tons/Month
Transport Package: Packed by White Corrugated Paper or Kraft Paper
Payment Terms: T/T, D/P, Paypal, Western Union

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Feature: Waterproof, Greaseproof, Non-Stick, Heat Resistant
  • Coating Material: Silicone
  • Coating Side: Double Side
  • Color: White and Brown, Print Available
  • Substance: 40G/M2±2G/M2
  • Heat Resistant: Oven Safe up to 220 Celsius Degrees
  • Other Features: Non-Stick, Waterproof
  • Certificate: FDA, SGS, QS, ISO9001, Reach
  • Trademark: Katbite
  • Origin: Hangzhou, Zhejiang
  • Usage: Food Wrapping Paper, Paper Cup Paper, Baking, Cooking, Steaming, Freezing
  • Paper Type: Parchment Paper
  • Pulp Style: Virgin
  • Thickness: 0.05mm
  • Greaseproof: Kit 7 Grade
  • Reusable: 3-5 Times
  • OEM Service: Avaliable
  • Sample: Free
  • Specification: Sheets and rolls
Product Description
Unbleached Parchment Paper Roll for Cookie Baking

1. We are manufacturer of silicone baking parchment paper. We have white and brown colors.

2. It is oil-proof, water-proof, non-stick and resistant against high temperature. It can resist 230 degrees celsius for about 20 minutes.

3. It can be used for cooking, grilling, baking, food wrapping, freezing and so on.

4. We can customize the grammage and size as you need. And we can make it one side or double sides coated. We also can provide the printing.

5. Our parchment paper are exported directly to European countries, Southeast Asia, East Asia and Australia.

OEM services:
1. Custom color
2.1-4 color logo imprint
3. Sheet or roll size as required
4. Customized package
Question  1 : Are you manufacturer or trade company?
Answer : We are a lead manufacturer of parchment paper and we can provide OEM sample order including  substance, color, size and package .
Question  2 : Are your parchment paper food grade? Do your company have  certificate of your paper?
Answer : Our paper can contact food directly and we have the certificates of FDA,SGS,QS,ISO9001,reach.
Question  3 : How about your package?
Answer : --paper roll packed by printed box with cutter or not.
--paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper.
--paper sheet packed by kraft paper or corrugated box.
Question  4 : What's your delivery time?
Answer : Our delivery time is about 30 days.
Question  5 : What's your MOQ?
Answer : 5 ton
Question  6 : What's your normal GSM of the parchment paper?
Answer : 38gsm,40gsm
Question  7 : Can you provide the sample of the parchment paper?
Answer : We can provide the sample free, but you need to pay the freight charge. And if your sample is special, you also need to pay the sample charge.
Question  8 : What would your payment conditions be?
Answer : We usually use T/T to pay. When we sign the contract, the customers should deposit 30% of the payment, the rest of the payment should be paid before the delivery.L/C is also available.
Send your message to this supplier
Avatar
Ms. Ava
*From:
To: Ms. Ava
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category