Gold Member Since 2013
Audited Supplier
Hangzhou Guanglian Complex Paper Co., Ltd.

Silicone Baking Paper, Non-Stick Baking Paper, Unbleached Baking Paper manufacturer / supplier in China, offering 40GSM Oven Safe Brown Baking Paper in Roll, 5.5 Inch Non-Stick Reusable Silicone Steamer Paper, 16inch by 24inch Bakery Supply Unbleached Silicone Parchment Paper and so on.

(/ )

Supplier Homepage Product Others 40GSM Oven Safe Brown Baking Paper in Roll

40GSM Oven Safe Brown Baking Paper in Roll

FOB Price: US $1 / Roll
Min. Order: 10,000 Rolls
Min. Order FOB Price
10,000 Rolls US $1/ Roll
Get Latest Price
Production Capacity: 250 Tons/Month
Transport Package: 1 Roll/Box
Payment Terms: T/T, D/P, Paypal, Western Union

Request a custom order and have something just for you!

Send Customized Request
Basic Info
  • Feature: Waterproof, Greaseproof, Non-Stick,Heat Resistant
  • Coating Material: Silicone
  • Coating Side: Double Side
  • Color: White and Brown, Print Available
  • Substance: 40G/M2±2G/M2
  • Heat Resistant: Oven Safe up to 220 Celsius Degrees
  • Other Features: Non-Stick, Waterproof
  • Sample: Free
  • Trademark: Katbite
  • Origin: Hangzhou, Zhejiang
  • Usage: Food Wrapping Paper, Paper Cup Paper, Baking,Cooking,Steaming,Freezing
  • Paper Type: Baking Paper
  • Pulp Style: Virgin
  • Thickness: 0.05mm
  • Greaseproof: Kit 7 Grade
  • Reusable: 3-5 Times
  • Certificate: FDA, SGS, QS, ISO9001, Reach
  • OEM Service: Avaliable
  • Specification: FDA, SGS, QS, ISO9001
Product Description
40gsm Oven Safe Brown Baking Paper in Roll

1. We are manufacturer of silicone baking paper. We have white and brown color.

2. It is oil-proof, water-proof, non-stick and resistant against high temperature. It can resist 230 degrees celsius for 20 minutes.

3. It can be used for grilling, baking, cooking, steaming, food wrapping, freezing and so on.

4. We can customize the grammage and size as you need. And we can make it one side or double sides coated. We also can provide the printing.

5. Our paper are exported directly to European countries, Southeast Asia, East Asia and Australia.

Sample policy:
1. Samples is free, but freight is paid by your side.
2. We can make sample as you required, it will need sample cost.


OEM services:
1. Custom color
2.1-4 color logo imprint
3. Sheet or roll size as required
4. Customized package


Packaging:
--paper roll packed by printed box with cutter or not(1 roll/box).
--paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper.
--paper sheet packed by kraft paper or white corrugated box(500 or 1000 sheets/ream).
--OEM available
Question  1 : Are you manufacturer or trade company?
Answer : We are a lead manufacturer of baking paper and we can provide OEM sample order including  substance, color, size and package .
Question  2 : Are your baking paper food grade? Do your company have  certificate of your paper?
Answer : Our baking paper can contact food directly and we have the certificates of FDA,SGS,QS,ISO9001,reach.
Question  3 : How about your package?
Answer : --paper roll packed by printed box with cutter or not.
--paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper.
--paper sheet packed by kraft paper or corrugated box.
Question  4 : What's your delivery time?
Answer : Our delivery time is about 30 days.
Question  5 : What's your MOQ?
Answer : 5 ton
Question  6 : What's your normal GSM of the baking paper?
Answer : 38gsm,40gsm
Question  7 : Can you provide the sample of the baking paper?
Answer : We can provide the sample free, but you need to pay the freight charge. And if your sample is special, you also need to pay the sample charge.
Question  8 : What would your payment conditions be?
Answer : We usually use T/T to pay. When we sign the contract, the customers should deposit 30% of the payment, the rest of the payment should be paid before the delivery.L/C is also available.
 

Send your message to this supplier
Avatar
Ms. Ava
*From:
To: Ms. Ava
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Find Similar Products By Category