Zhejiang, China
Business Type:
Manufacturer/Factory & Trading Company
Main Products:
Number of Employees:
Year of Establishment:
Management System Certification:
Average Lead Time:
Peak season lead time: one month
Off season lead time: one month
OEM/ODM Service
Sample Available
U.S. Warehouse

Silicone Baking Paper, Non-Stick Baking Paper, Unbleached Baking Paper manufacturer / supplier in China, offering Non-Stick Ovenable Baking Paper in Sheets, High Quality 450X750mm Non-Stick Silicone Cooking Paper Sheets, Unbleached Oven Safe High Temperature Resistant Food Parchment Paper and so on.

Gold Member Since 2013
Audited Supplier

Non-Stick Ovenable Baking Paper in Sheets

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
10,000 Rolls US $1/ Roll
Production Capacity: 250 Tons/Month
Transport Package: 1 Roll/Box
Payment Terms: T/T, D/P, Paypal, Western Union
Feature: Waterproof, Greaseproof, Non-Stick,Heat Resistant
Usage: Food Wrapping Paper, Paper Cup Paper, Baking,Cooking,Steaming,Freezing
Coating Material: Silicone
Paper Type: Baking Paper
Coating Side: Double Side
Pulp Style: Virgin

You Might Also Like


Basic Info

Color: White and Brown, Print Available
Thickness: 0.05mm
Substance: 40G/M2±2G/M2
Greaseproof: Kit 7 Grade
Heat Resistant: Oven Safe up to 220 Celsius Degrees
Reusable: 3-5 Times
Other Features: Non-Stick, Waterproof
Certificate: FDA, SGS, QS, ISO9001, Reach
Sample: Free
OEM Service: Avaliable
Trademark: Katbite
Specification: FDA, SGS, QS, ISO9001
Origin: Hangzhou, Zhejiang

Product Description

Non-stick Ovenable Baking Paper in Sheets

1. We are manufacturer of silicone baking paper. We have white and brown color.

2. It is oil-proof, water-proof, non-stick and resistant against high temperature. It can resist 230 degrees celsius for 20 minutes.

3. It can be used for grilling, baking, cooking, steaming, food wrapping, freezing and so on.

4. We can customize the grammage and size as you need. And we can make it one side or double sides coated. We also can provide the printing.

5. Our paper are exported directly to European countries, Southeast Asia, East Asia and Australia.

Sample policy:
1. Samples is free, but freight is paid by your side.
2. We can make sample as you required, it will need sample cost.

OEM services:
1. Custom color
2.1-4 color logo imprint
3. Sheet or roll size as required
4. Customized package

--paper roll packed by printed box with cutter or not(1 roll/box).
--paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper.
--paper sheet packed by kraft paper or white corrugated box(500 or 1000 sheets/ream).
--OEM available
Question  1 : Are you manufacturer or trade company?
Answer : We are a lead manufacturer of baking paper and we can provide OEM sample order including  substance, color, size and package .
Question  2 : Are your baking paper food grade? Do your company have  certificate of your paper?
Answer : Our baking paper can contact food directly and we have the certificates of FDA,SGS,QS,ISO9001,reach.
Question  3 : How about your package?
Answer : --paper roll packed by printed box with cutter or not.
--paper jumbo reel packed by PE film and kraft paper.
--paper sheet packed by kraft paper or corrugated box.
Question  4 : What's your delivery time?
Answer : Our delivery time is about 30 days.
Question  5 : What's your MOQ?
Answer : 5 ton
Question  6 : What's your normal GSM of the baking paper?
Answer : 38gsm,40gsm
Question  7 : Can you provide the sample of the baking paper?
Answer : We can provide the sample free, but you need to pay the freight charge. And if your sample is special, you also need to pay the sample charge.
Question  8 : What would your payment conditions be?
Answer : We usually use T/T to pay. When we sign the contract, the customers should deposit 30% of the payment, the rest of the payment should be paid before the delivery.L/C is also available.

Send your message to this supplier

avatar Ms. Ava

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now